Εξερευνήστε την Σέριφο με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο

Η Coralli-Rentals Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλετε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο στην Σέριφο, ενώ το προσωπικό των σταθμών θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για τις ανάγκες σας αλλά και θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή, διαδρομές που μπορείτε να ακολουθήσετε και οτιδήποτε άλλο θα κάνει τη διαμονή σας πιο ευχάριστη. Επιλέξτε λοιπόν ένα από τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα της Coralli-Rentals και περιηγηθείτε σε όλο το νησί ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της Σερίφου.

Ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στη Σέριφο

Σέριφος Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Θέλετε ένα ασφαλές και άνετο αυτοκίνητο σε χαμηλή τιμή ενοικίασης; Εάν ναι, η Coralli-Rentals έχει το ιδανικό αυτοκίνητο για εσάς. Μ’ ενα νοικιαζμένο αυτοκίνητο, μπορείτε να χαρείτε ατελείωτες ώρες περιήγησης και εξερεύνησης. Γνωρίστε τη Σέριφο μ’ ένα από τα μικρά ή οικογενειακά αυτοκίνητα μας.

Σέριφος Ενοικίαση 4X4 Τετρακίνητο Τζιπ SUV

Εάν είστε λάτρεις της περιπέτειας και σας αρέσουν οι εξερευνήσεις σε απόμερες και δύσβατες περιοχές, σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα ενοικιαζόμενο 4x4 jeep. Τα 4x4 είναι ιδανικά για περιηγήσεις και προσφέρουν επιπλέον δύναμη και ελέγχο σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.

Τί έγγραφα θα χρειαστείτε;

Θα χρειαστεί να προσκομίσετε έγκυρη άδεια οδήγησης, η οποία έχει εκδοθεί στη χώρα διαμονής σας πριν από 2 τουλάχιστον έτη και να έχετε κλείσει το 21 έτος ηλικίας. Εφόσον η άδειά σας έχει εκδοθεί με συμπληρωματικά έγγραφα, θα πρέπει να τα προσκομίσετε και αυτά. Σε περίπτωση που η άδεια σας δεν έχει εκδοθεί σε χώρα ΕΚ/ECA, ενδέχεται να χρειαστείτε διεθνή άδεια οδήγησης.

Αρ. Μητρώου: 11 72 E 81 00 00409 0 1